Σέβεται την αστυνομική έρευνα: Ο Μόρφου Νεόφυτος δεν σχολιάζει όσα του καταλογίζονται

File Photo: Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν θα προβεί σε οποιοδήποτε σχολιασμό για τα όσα του καταλογίζονται σεβόμενος την αστυνομική έρευνα σε εξέλιξη, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου και την οποία υπογράφει ο Μητροπολίτης Νεόφυτος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επί λέξει ότι “Ὅσον ἀφορᾶ μιὰ ἄλλη πυρκαγιά, περὶ σαρκός, Ἁγίου Πνεύματος καὶ πονηρῶν πνευμάτων, τὴν ὁποία κάποιοι ἄναψαν γιὰ μᾶς, δὲν θὰ προβοῦμε σὲ οἱονδήποτε σχολιασμό, σεβόμενοι πλήρως σχετικὴ ἀστυνομικὴ ἔρευνα ποὺ διεξάγεται”.

Στην ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση των νηστειών και των παρακλήσεων για τον Δεκαπενταύγουστο, ο Μητροπολίτης καλεί τους πιστούς να κρατήσουν το βλέμμα στραμμένο στη χάρη της Παναγίας και να ζητούν τη βοήθειά της “γιὰ τὰ δεινὰ ποὺ παραμονεύουν, γιὰ κατάπαυση τῶν πυρκαγιῶν, γιὰ ἀποτροπὴ τῶν σεισμῶν, γιὰ ἀπελευθέρωση καὶ τῆς θάλασσας τῆς Κύπρου”.

Αναφέρει επίσης πως οι προφητικοί λόγοι των Αγίων δείχνουν ότι ο δρόμος της αποσοβήσεως των κακών και της ελαττώσεως του κακού στον κόσμο, περνά μέσα από την προσωπική μας μετάνοια.

Ο Προδρόμου ομιλεί για “λιβελλογραφήματα” που αφορούν Αναστασιάδη: Σχέσεις με Ρώσους;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: