Έρευνα για την “προφανή αυτοκτονία” του Έπσταϊν ξεκινά το FBI: Ερωτηματικά “βλέπει” ο Μπαρ

File Photo: O επικεφαλής του FBI Christopher Wray. EPA, JIM LO SCALZO




To FBI ξεκίνησε έρευνα, αφού ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κελί του σε ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν, όπου «προφανώς αυτοκτόνησε», έγινε γνωστό από τις ομοσπονδιακές σωφρονιστικές αρχές. Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ότι εγείρει σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, η “αυτοκτονία” του Επσταίν.

Το «άψυχο σώμα» του 66χρονου χρηματιστή, που κατηγορείτο για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, εντοπίστηκε γύρω στις 0630 τοπική ώρα, έγινε γνωστό από τη διοίκηση των φυλακών.

«Το προσωπικό προσπάθησε αμέσως να τον επαναφέρει στη ζωή» προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένος” από τον θάνατο του Τζέφρι Έπσταϊν, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ

«Συγκλονισμένος» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μπαρ, τονίζοντας πως «Ο θάνατος του Έπσταϊν εγείρει σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν» σημείωσε ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης, προσθέτοντας ότι είχε συζήτησε το θέμα με τον γενικό επιθεωρητή του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος αποφάσισε τη διενέργεια έρευνας για τις συνθήκες του θανάτου του 66χρονου χρηματιστή.

Με στοιχεία ΑΠΕ

Απαγχονίστηκε στο κελί του ο Τζέφρι Έπσταϊν, υπόδικος για σεξουαλικές επιθέσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: