Ριάνα και Καρλ Λιούις επιτίθενται με σκληρά λόγια και ειρωνεία στον Ντόναλντ Τραμπ

Για μια ακόμη φορά η Ριάνα επιτέθηκε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Πηγή:Pixabay.com




“Ρατσιστή” και “μισογύνη” χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ ο εννιά φορές Ολυμπιονίκης Καρλ Λιούις ενώ η τραγουδίστρια Ριάνα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του, καυτηριάζοντας την στάση του Αμερικανού προέδρου μετά τις δυο πολύνεκρες επιθέσεις σε Οχάιο και Τέξας.

«Για φαντάσου έναν κόσμο όπου είναι πιο εύκολο να πάρεις αυτόματο όπλο, παρά πράσινη κάρτα», έγραψε η Ριάνα στο Ινσταγκραμ, επικρίνοντας τον Τραμπ επειδή στις δηλώσεις του μετά την διπλή τραγωδία δεν χρησιμοποίηση την έκφραση «τρομοκρατική επίθεση», αλλά περιορίστηκε στον χαρακτηρισμό «πράξη δειλίας»….

“Φαντάσου έναν κόσμο που χτίζεις τείχος για να κρατήσεις τους τρομοκράτες μέσα στις ΗΠΑ!», γράφει χαρακτηριστικά η Ριάνα  και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων., καταλήγοντας: “Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοιος θάνατος».

Απ’ την πλευρά του, ο Καρλ Λιούις επέκρινε τον Τραμπ στη διάρκεια δηλώσεών του στην Λίμα του Περού, όπου βρίσκεται για τους Παναμερικανικούς Αγώνες.

«Συμβαίνουν πολλά. Έχουμε έναν πρόεδρο ρατσιστή,  ο οποίος είναι προκατειλημμένος, και μισογύνης, που δεν λογαριάζει κανέναν άλλο πέρα απ’ τον εαυτό του… Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να αγωνιστούμε γι’ αυτό που είναι σωστό για τον κόσμο, και να κοιτάξουμε αυτούς που πιθανόν να έχασαν μια ευκαιρία ή μπορεί να περιθωριοποιήθηκαν στην διάρκεια της ζωής τους”, ανέφερε ο Λιούις, ο οποίος την ημέρα των δυο πολύνεκρων επιθέσεων, είχε γράψει στο Tweeter:

“Είναι τρέλα αυτό Πώς μπορούμε να συνεχίζουμε να το αντέχουμε; Χρειάζεται πολιτική δράση. ΨΗΦΙΣΤΕ!!”

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: