“Αυτοκτόνησε” ο ΠΑΟΚ: “Είναι κρίμα το γκολ που δεχθήκαμε”, δήλωσε ο Aμπέλ Φερέϊρα

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Karol Swiderski διαμαρτύρεται στη διάρκεια του αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. EPA, MARTIN DIVISEK




Δυσαρεστημένος από την κατάληξη του αγώνα και την ήττα της ομάδας του στις καθυστερήσεις, αλλά όχι απογοητευμένος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα επεσήμανε τους παράγοντες της ήττας από την Σλόβαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε…

  • …για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα για τον ΠΑΟΚ:

«Ο αντίπαλος με μισό σουτ κατάφερε κι έβαλε ένα γκολ. Ξέραμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που προσπαθεί να γίνει επικίνδυνη με αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μέρος, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε καλύτερα. Τουλάχιστον μία από τις 3-4 φάσεις που είχαμε, έπρεπε να την κάνουμε γκολ. Είναι κρίμα το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά από ένα μακρινό βολέ, η ομάδα μας ανέβαινε στο γήπεδο. Ήρθε η σύγχυση που είδαμε και μπήκε το γκολ. Χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα.»

  • …για το αν συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί:

«Το αν κάποιος είναι φαβορί, ή όχι, το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς. Να βάζουμε τουλάχιστον το ένα γκολ, στις ευκαιρίες που έχουμε.»

  • …για τη νευρικότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ πως αν έγινε αυτό που λέτε, έγινε και για τις δύο ομάδες. Όταν καταπονηθείς σωματικά, θα έρθουν και τα λάθη. Το γκολ που έβαλε ο αντίπαλος ήταν σαν να ήρθε από τον… ουρανό! Υπήρχαν 4 δικοί μας παίκτες, 2 του αντιπάλου κι όμως μπήκε αυτό το γκολ…»

  • …για το γεγονός ότι επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με τους αγώνες με τον Άγιαξ:

«Νομίζω όλοι θυμάστε πολύ καλά τι συνέβη πέρυσι με αυτή την ομάδα. Δεν είμαι εδώ για να ψάξω δικαιολογίες. Υπήρχε ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια πέρυσι, έφυγαν παίκτες όπως ο Σάκχοφ ή ο Κάνιας… Υπάρχει μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης της ομάδας. Προσπαθούμε να εντάξουμε όσο πιο σύντομα γίνεται τους νέους παίκτες. Υπάρχει μία πολύ καλή βάση παικτών και προσπαθούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτούς.»

  • …για τον επαναληπτικό αγώνα:

«Δεν παίζουμε μόνοι μας. Και ο αντίπαλος θέλει να περάσει, όπως κι εμείς. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να διατηρήσουμε την ένταση που δείξαμε στην αρχή του δεύτερου μέρους και να την κρατήσουμε”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ – του απεσταλμένου μας Ντ. Καραμητρούση
Μπρατισλάβα, Slovakia (Slovak Republic)

Ο ΠΑΟΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα και ηττήθηκε από την γηπεδούχο Σλόβαν στην Μπρατισλάβα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: