Πρίντεζης: “Ταπεινά… για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο”. Αναχώρησε η Εθνική για τη Σαγκάη

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα.. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το… σύνθημα κατά την αναχώρηση της εθνικής για τη Σαγκάη και το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Ταπεινά… για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο!» δήλωσε ο βασικός πάουερ φόργουορντ της «επίσημης αγαπημένης», ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες αυτής της ομάδας.

«Η αύρα από τον κόσμο είναι πάρα πολύ θετική και πραγματικά όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα. Όλοι το έχουμε στο μυαλό μας μέσα αυτό,» επισήμανε για να σχολιάσει σχετικά με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε τι παίκτη έχουμε δίπλα μας!»

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε κατά την αναχώρηση της εθνικής για τη Σανγκάη:

«Όλοι ξέρουμε ότι αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με ένα μετάλλιο θα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Θέλω όμως να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται. Έχουμε 10-12 ημέρες προετοιμασίας γεμάτες για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ο σκοπός μας είναι να καταφέρουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης, στο τελευταίο παιχνίδι, αν και όταν δίνεις τρεις αγώνες σερί είναι δύσκολο, δείξαμε κάποιες αδυναμίες τις οποίες πρέπει να βελτιώσουμε. Να έχουμε περισσότερη κίνηση, να βελτιωθούμε και στην άμυνα και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, όταν αρχίσει το τουρνουά. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην εθνική ομάδα, και τα αποδυτήρια, όλοι μεταξύ μας, είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι με το ρόλο μας και όλοι πηγαίνουμε με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο!».

Για τις προσδοκίες των Ελλήνων, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ είπε:

«Η ενέργεια που εισπράττουμε και η αύρα γενικότερα από τον κόσμο είναι πάρα πολύ θετική και πραγματικά όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα. Όλοι το έχουμε στο μυαλό μας μέσα αυτό».

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε:

«Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι αρκετά βελτιωμένος εν συγκρίσει με την προηγούμενη παρουσία του στην εθνική, όλος ο κόσμος ξέρει τι παίκτης είναι. Νομίζω ότι είναι κι εκείνος αρκετά πιο έτοιμος να αντιμετωπίσει μία κατάσταση, η οποία δεν είναι ανάλογη προς το ΝΒΑ. Διαφορετικοί κανόνες, διαφορετική η προσαρμογή θα έλεγα. Το σημαντικό είναι ο Γιάννης είναι τεράστια βοήθεια για εμάς και όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε τι παίκτη έχουμε δίπλα μας. Να τον βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε, να βοηθήσει κι αυτός εμάς και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο σύνολο και μια ωραία χημεία, ούτως ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

https://hellasjournal.com/2019/08/den-ta-katefere-i-ethniki-itta-apo-ti-servia-stin-paratasi-me-85-80-sti-skia-toy-traymatismoy-toy-athinaioy/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: