Ο Τράμπ διερωτάται για την εμπλοκή Κλίντον στο σκάνδαλο παιδοφιλίας: Πήγε στο νησί;

Κοσοβάροι υποδέχονται τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον ως …ήρωα! Μαζί του διακρίνεται η Μαντλίν Ολμπράιτ. EPA, VALDRIN XHEMAJΚοσοβάροι υποδέχονται τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον ως …ήρωα! EPA, VALDRIN XHEMAJ




Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, η οποία δήλωσε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον χρηματιστή Τζέφρι Έπστιν σε ηλικία 14 ετών κατέθεσε μήνυση κατά των διαχειριστών της περιουσίας του και μιας πρώην συνεργάτιδάς του, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, λίγες μέρες μετά που ο πολυεκατομμυριούχος φέρεται να αυτοκτόνησε σε φυλακή στη Νέα Υόρκη, αναμένοντας τη δίκη του.

Πιστεύεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αγωγές από γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τον Έπστιν όταν ήταν ανήλικες.

Η Τζένιφερ Αρόζ, 32 ετών, ανέφερε στην καταγγελία της ότι συνεργάτιδα του Έπστιν, όταν η ίδια ήταν ακόμη στο σχολείο, την οδήγησε στο αρχοντικό του πρώην εκατομμυριούχου, όπου για μήνες υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Πριν μερικές ημέρες ο Τραμπ έκανε retweet μία θεωρία ότι ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον εμπλέκονταν κατά κάποιο τρόπο στην υπόθεση.

Το tweet ήταν του κωμικού Τέρενς Γουίλιαμς ο οποίος δήλωσε ότι ο Έπστιν “είχε πληροφορίες για τον Μπιλ Κλίντον ” και ήταν τώρα νεκρός.

Όταν ο ίδιος ο Τραμπ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο χθες κατά πόσον πιστεύει ότι ο Κλίντον εμπλέκεται στην υπόθεση κυκλώματος παιδοφιλίας, είπε ότι δεν γνωρίζει, αλλά ανέφερε ότι ο Κλίντον δήλωσε ότι ήταν μόνον 4 φορές στο αεροσκάφος του Έπστιν, ωστόσο σύμφωνα με το αρχείο του αεροσκάφους, ο Κλίντον ταξίδεψε 27 φορές. Είπε επίσης ότι ο Κλίντον ήταν καλός φίλος του Έπστιν και διερωτήθηκε γιατί ο Κλίντον να πει ψέμματα.

Πήγε ο Κλίντον στο νησί; διερωτήθηκε ο Τραμπ, αναφερόμενος στο νησί του Έπστιν στην Καραϊβική όπου διατηρούσε μεγάλη έπαυλη, όπου κατά κάποιους ισχυρισμούς ταξίδευαν σημαίνοντα πρόσωπα, εκατομμυριούχοι χρηματιστές, πρωθυπουργοί, Προέδροι αλλά και γαλαζοαίματοι που κακοποιούσαν ανήλικες. Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι μπορεί κάποιες από τις ανήλικες να βρεθούν θαμμένες στο νησί.

“Εάν πήγε όντως ο Κλίντον στο νησί αυτό, δεν ήταν ένα καλό μέρος από ό,τι αντιλαμβάνομαι. Εγώ πάντως δεν πήγα ποτέ εκεί”, είπε ο Τραμπ, ο οποίος επίσης στο παρελθόν είχε φιλικές σχέσεις με τον Αμερικανοεβραίο Έπστιν.

Ο Έπστιν συνελήφθη στις 6 Ιουλίου και δήλωσε αθώος σε κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση που περιελάμβανε δεκάδες ανήλικα κορίτσια μεταξύ 2002 και 2005.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι προσλάμβανε κορίτσια για να του κάνουν μασάζ, αλλά μετά τα βίαζε. Η αγωγή που κατέθεσε η Αρόζ απευθύνεται επίσης στην πρώην συνεργάτιδα του Έπστιν και πρώην σύντροφό του, επίσης εκατομμυριούχα Βρετανίδα Ghislaine Maxwell, με την κατηγορία ότι διευκόλυνε την κακοποίηση, αφού έβρισκε τα κορίτσια και επέβλεπε την σεξουαλική τους “εκπαίδευση”, «εξασφαλίζοντας ότι περίπου τρία κορίτσια την ημέρα ήταν διαθέσιμα για τις σεξουαλικές ορέξεις” του παιδόφιλου.

Ο Έπστιν είχε περιουσία 559 εκατομμυρίων ευρώ, περιλαμβανομένων δύο ιδιωτικών νησιών και τεσσάρων επαύλεων, περιλαμβανομένης μιας στη Νέα Υόρκη και μιας στο Παρίσι, όπου επίσης φέρεται να είχε κύκλωμα παιδοφιλίας.

Σε ένα από τα σπίτια του βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών αλλά και ένα διαβατήριο από τη Σαουδική Αραβία με τη φωτογραφία του Έπστιν. Ο Έπστιν φέρεται να δήλωσε σε φίλο του στο παρελθόν ότι ήταν κατάσκοπος. Επίσης, βρέθηκαν παντού κάμερες. Πιστεύεται ότι ο Έπστιν, σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες, βιντεογραφούσε τις ερωτικές πράξεις των σημαίνοντων προσώπων με παιδιά και κρατούσε τις αποδείξεις αυτές για να τους εκβιάσει στο μέλλον.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ
Λευκωσία

«Οι Ρώσοι σκότωσαν τον Επστάιν», λέει ο Αλεκ Μπάλντουιν και το Twitter «σπάει πλάκα»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: