H προκλητικότητα της Τουρκίας δεν έχει επηρεάσει τον τουρισμό, δηλώνει ο Θεοχάρης

File Photo: The increase percentages per international airport were 13 pct for Rhodes, 8 pct for Kos, 31 pct for Mykonos and 65 percent for Santorini. ANA – MPA/AEGEANEWS/YIANNIS KIARIS




Την πεποίθησή του ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος στην Ευρωπαϊκή Ένωση να ζητήσει παράταση της αυστηρής λιτότητας στην Ελλάδα, εκφράζει σε συνέντευξή στο Έθνος της Κυριακής, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Ο υπουργός διαβεβαιώνει ότι η τουριστική κίνηση δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο από την προκλητικότητα της Τουρκίας, ενώ εκτιμά ότι είναι περιορισμένες οι πιθανότητες ενός θερμού επεισοδίου.

Ο κ. Θεοχάρης τονίζει την ανάγκη η χώρα να περάσει γρήγορα σε επενδύσεις για την παραγωγή πλούτου και αναφέρει ότι μετά τη σύμβαση για τη μαρίνα της Χίου που υπογράφτηκε την περασμένη Πέμπτη, θα ακολουθήσει η μαρίνα Αλίμου και στη συνέχεια θα υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες σε Ιόνια νησιά, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Προαναγγέλλει ότι στα μέσα της επόμενης χρονιάς θα είναι έτοιμο ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού, το οποίο όπως λέει «θα ισχυροποιήσει και θα θωρακίσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν».

Με στοιχεία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μητσοτάκης για τoν ηρωικό ψαρά Κώστα Αρβανίτη: “Ήταν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης”…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: