Ο Μελισσανίδης έδωσε τα ‘’κλειδιά” της ΑΕΚ στον Ίβιτς: Έχει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου

File Photo: Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης σηκώνει το κύπελλο του πρωταθλητή που κατάκτησε η ομάδα του. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Απόλυτο «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ είναι ο Ίλια Ίβιτς.

Πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν να το πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και παρουσίασε το νέο τεχνικό διευθυντή στους παίκτες.

  • «Είμαι ξανά σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω τον νέο μας τεχνικό διευθυντή. Έχει υπάρξει στο παρελθόν και ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνικός διευθυντής σε αυτή την ομάδα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και έχει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου. Του δίνω τα κλειδιά. Αυτός θα αποφασίζει για όλα! Του εύχομαι καλή επιτυχία! Θα είναι εδώ μαζί μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες. Ο Ίλια θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής σας», είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σέρβος πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον παλιό συμπαίκτη του, Νίκο Κωστένογλου, και στη συνέχεια τόνισε: «Υπάρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που είμαστε χαμηλά και τότε πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί όπως κάθε άντρας και στιγμές που είμαστε ψηλά και τότε θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
27/08/2019

Επιστροφή μετά από δώδεκα χρόνια: Νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ο Ιλια ΄Ιβιτς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: