Μεταγραφή Νταβίντ Λουίζ στην Αρσεναλ και Λουκάκου στην Ιντερ

O Νταβίντ Λουιζ και επισήμως στην Αρσεναλ Photo via Facebook




Τελευταία ημέρα των μεταγραφών σήμερα στην Αγγλία και ο Νταβίντ Λουΐζ αλλάζει ομάδα, αλλά όχι και πόλη. Μετά από τρία χρόνια, 79 αγώνες και πέντε γκολ με την Τσέλσι, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει στην Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» βρήκαν στο πρόσωπο του 32χρονου άσου, τον ιδανικό αντικαταστάτη του Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπορντό.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Λουΐζ, που έχει κάνει σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με την φανέλα των «μπλε», της Μπενφίκα και της Παρί σεν Ζερμέν, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το κόστος της μεταγραφής, εκτιμάται στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Στην Ιταλία, οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ.

Η έντονη επιθυμία του Αντόνιο Κόντε για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, αλλά και το σημερινό «κλείσιμο» των μεταγραφών στην Αγγλία… επιτάχυναν τις επαφές των δύο συλλόγων, που συμφώνησαν σε ένα ποσό της τάξης των 78 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους επίτευξης στόχων.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο υψηλόσωμος γκολτζής θα συνεχίσει την καριέρα του στο καμπιονάτο, αφήνοντας το Νησί και το Μάντσεστερ, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: