#MelaniaLovesTrudeau: Φλερτάρουν ανοιχτά ενώ ο Τραμπ κάνει πως κοιτάει αλλού [εικόνες]

Η καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία κάθε διεθνούς συνόδου, στο Μπιαρίτς της Γαλλίας. Λίγο αργότερα ακολούθησαν τα ενσταντανέ της Μελάνια Τραμπ με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζαστίν Τριντό που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της. Φωτογραφία: EPA/IAN LANGSDON




Μια εικόνα αντικαθιστά 1.000 λέξεις λέει ένα δημοσιογραφικό κλισέ. Μερικές φορές όμως μια εικόνα μπορεί να πει τα πάντα.

Για τις σχέσεις του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια έχουν γραφεί πάρα πολλά. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι ο γάμος τους διατηρείται πλέον ως κοινωνική σύμβαση για όσο χρόνο διαρκεί η θητεία του προέδρου. Πολλοί έβαζαν και στοίχημα ότι δεν θα μετακόμιζε από τη Νέα Υόρκη στο Λευκό Οίκο.

Προφανώς, όπως πάντα όπου υπάρχει καπνός κάποια φωτιά σιγοκαίει, αν και εσχάτως δεν ακούγεται τίποτα και οι σχέσεις φαίνεται να έχουν ομαλοποιηθεί.

Από αυτό όμως έως το στιγμιότυπο που απαθανάτισαν οι φωτογραφικοί φακοί κατά τη διάρκεια της οικογενειακής φωτογραφίας στη σύνοδο των G7 στο Μπιαρίτς, η απόσταση είναι πραγματικά μεγάλη.

Η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με παγκοσμίως αποδεκτή τη γλώσσα του σώματος φλερτάρει ανοικτά με τον ωραίο Καναδό πρωθυπουργό Τζαστίν Τριντό. Ο τρόπος με τον οποίο τον κοιτά και τον πλησιάζει για να τον φιλήσει τα λέει όλα, όπως και το ύφος της.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, φιλάει τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζαστίν Τριντό, ενώ ο πρόεδρος Τραμπ εμφανώς αμήχανος κοιτάζει αλλού. Φωτογραφία: EPA/IAN LANGSDON

Στον αντίποδα, ο Ντόναλντ Τραμπ της κρατάει το χέρι και εντελώς αμήχανος, πράγμα αφύσικο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, κοιτάει αλλού κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει.

Αυτό που συμβαίνει όμως το έχει αντιληφθεί η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ. Το ύφος της μεταξύ έκπληξης και θαυμασμού είναι χαρακτηριστικό.

H Μπριζίτ Μακρόν σε μια εμφανή προσπάθεια να βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να ξεπεράσει την αμηχανία του ή να αφήσει λίγα δευτερόλεπτα ακόμη την Μελάνια με τον Τριντό, δίνει ένα φιλί στον πρόεδρο των ΗΠΑ.Φωτογραφία: EPA/IAN LANGSDON

Στη συνέχεια του ίδιου πλάνου η κυρία Μακρόν δίνει το φιλί της… παρηγοριάς στον πρόεδρο Τραμπ ενώ η Μελάνια εξακολουθεί να… έχει μάτια μόνο για τον πρωθυπουργό του Καναδά.

Όλα αυτά δεν άφησαν αδιάφορους τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων και μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες το hastag #MelaniaLovesTrudeau έγινε παγκόσμιο trend. Βέβαια, οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν μπορεί να είναι και ένα παιγνίδι του φωτογραφικού φακού. Ως γνωστόν, άλλο φωτογραφία, άλλο βίντεο…

HELLAS JOURNAL

Βόλτες για τις Πρώτες Κυρίες με ξεναγό τη Μπριζίτ Μακρόν και “σταρ” τη Μελάνια Τραμπ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: