Με πίστη για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ: Στην Ολλανδία 2.000 οπαδοί

File Photo: Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ γιορτάζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα τους, στον Λευκό Πύργο, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ, MotionTeam, ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ




Με αναγνωριστικού χαρακτήρα προπόνηση, στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», έδρα του αντιπάλου του, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την σημερινή ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με τον Άγιαξ.

  • Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ολλανδούς, μετά το ισόπαλο 2-2 στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, πιστεύοντας ακράδαντα πως μπορεί να πετύχει το στόχο του και να προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η σέντρα στον αγώνα θα δοθεί στις 21.30 απόψε (Cosmote TV), με τον 40χρονο Αγγλο, Κρεγκ Πόουσον, να έχει την ευθύνη της διαιτητικής κάλυψής του. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λι Μπετς, Ιαν Χούσιν και 4ος διαιτητής ο Αντριου Μαντλέι.

  • Ο Αμπέλ Φερέιρα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, φαίνεται πως δε θα έχει αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο και τις επιλογές της ενδεκάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να εκτιμά πως η… συνταγή που εφαρμόστηκε στην Τούμπα δεν πρέπει να διαφοροποιηθεί και ως εκ τούτου στο βασικό σχήμα αναμένεται να είναι οι: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πέλκας, Ακπομ.

Οι φίλαθλοι του Αγιαξ, εκτιμάται πως θα γεμίσουν ασφυκτικά τις κερκίδες της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Την αναμέτρηση πρόκειται να παρακολουθήσουν δια ζώσης και 2.000, περίπου, υποστηρικτές του ΠΑΟΚ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ: Η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: