Καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κίνας ο Αντετοκούμπο, γράφει το Yahoo!

File Photo: Tα αδέρφια και μπασκετμπολίστες Γιάννης (Δ) και Θανάσης Αντετοκούμπο (Α) παρευρίσκονται στην εκδήλωση της Eurobank για την επίσημη παρουσίαση της εθνικής ομάδσς ανδρών μκπάσκετ, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Την αθλητική υπεροχή του Έλληνα καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούμπο εξαίρει το Yahoo! στην αθλητική σελίδα του, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον καλύτερο παίκτη που θα παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Σε ανάλυση της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στο ερώτημα «ποιες είναι οι ομάδες που αποτελούν την μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ», σημειώνει χαρακτηριστικά:

  • «Η Αυστραλία δεν πρέπει να αγνοηθεί, όπως αποδεικνύεται από τη νίκη επί των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά οι μεγαλύτερες απειλές για την ομάδα των ΗΠΑ παραμένουν η Ισπανία και η Σερβία. Μία ομάδα μακράς διάρκειας που πρέπει να προσέξουμε είναι η Ελλάδα, η οποία καθοδηγείται από τον καλύτερο παίκτη στο τουρνουά: τον Γιάννη Αντεκουντούμπο. Δυστυχώς, δεν έχει πολύ βάθος πίσω του. Έτσι δεν θα είναι πιθανή να μετάλλιο».

Πάντως η ιστοσελίδα scmp (South China Mornig Post) αναφέρει ότι η εθνική μας είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων!

  • Η απόδοση για τις ΗΠΑ είναι 1/ 1,42, ακολουθεί η Σερβία με 1/4,5 και ακολουθεί η Ελλάδα, με 1/ 13, ακριβώς μπροστά από την Ισπανία στα 1/15.

Να σημειωθεί ότι η εθνική μας στις αρχές του μήνα, δινόταν ως τέταρτο φαβορί από κορυφαία γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυριολεκτικά στο ρελαντί η Εθνική με την Ιορδανία: Πέρασε στα ημιτελικά με 92-65

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: