Καλό κλίμα στη συνάντηση Δένδια-Λόουι: Κοινή αντίληψη σε θέματα Νοτιοανατολικής Μεσογείου

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με την πρόεδρο της Επιτροπής Κατανομής Πόρων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νίτα Λόουι, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, Αθήνα, Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019. @NikosDendias




Νέα επιβεβαίωση για κοινή αντίληψη της Ελλάδας και των ΗΠΑ σε θέματα που αφορούν την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, για την πρόοδο στον Στρατηγικό Διάλογο των δύο χωρών και την ενίσχυση της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή, επετεύχθη για μία ακόμη φορά κατά τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με την πρόεδρο της Επιτροπής Κατανομής Πόρων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νίτα Λόουι.

  • Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι «επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά στη συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής Κατανομής Πόρων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νίτα Λόουι, με την παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, η κοινή αντίληψη σε θέματα που αφορούν την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, η πρόοδος στον Στρατηγικό Διάλογο ΗΠΑ- Ελλάδας και η ενίσχυση της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απόλυτη κυβερνητική προτεραιότητα η στρατηγική μας για τα ΑμεΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: