Ο Ερντογάν βλέπει στην Άγκυρα Τατάρ και Οζερσάι, αγνοεί τον κατοχικό ηγέτη Ακιντζί

File Photo: Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. EPA, TURKISH PRESIDENT OFFICE HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY, NO SALES




Το θέμα της «οικονομικής συμφωνίας» μεταξύ του ψευδοκράτους και της Τουρκίας, καθώς και άλλα θέματα, θα συζητήσουν με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο παράνομος ψευδο-«πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ και ο παράνομος ψευδο-«υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι.

Είναι ενδιαφέρον, πάντως, ότι στην Άγκυρα δεν προσκλήθηκε ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος θεωρείται τελειωμένος για τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σε δηλώσεις του, πριν την αναχώρηση από τα κατεχόμενα για την Τουρκία, ο Τατάρ είπε ότι με τον Τούρκο Πρόεδρο υπήρξε μια προηγούμενη ανεπίσημη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη αλλά αυτή τη φορά η συνάντηση είναι επίσημη και σε αυτή θα συζητηθούν σημαντικά θέματα όπως η «οικονομική συμφωνία».

Είπε ακόμα, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», ότι θα ζητηθεί από τον Τούρκο Πρόεδρο «η ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων» του ψευδοκράτους, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι συναντήσεις και συζητήσεις εστιάζονται στην οικονομική ανάπτυξη του ψευδοκράτους.

Στα κατεχόμενα για επαφές ο Τούρκος Υπουργός Παιδείας

Στο μεταξύ στα κατεχόμενα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Τούρκος Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού Νουρί Έρσοϊ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται, σήμερα ο Έρσοί θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον παράνομο ψευδο-«υπουργό παιδείας» Ναζίμ Τσαβούσογλου και τον παράνομο ψευδο-«υπουργό τουρισμού» Ουνάλ Ουστάλ.

Ο Τούρκος Υπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από τα κατεχόμενα αύριο το απόγευμα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Με αποστολή οπλισμένων drones η Τουρκία σαρώνει Αιγαίο, Κύπρο και Συρία [χάρτες]

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: