Εξαιρετικό παιχνίδι στο Περιστέρι: Ατρόμητος και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1, χαμένο πέναλτι, τρία δοκάρια

Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος και Λάρισα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Σε ένα συναρπαστικότατο παιχνίδι Ατρόμητος και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 για την 1η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση στο Περιστέρι τα είχε όλα.

Δύο γκολ, χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Νάστο, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων Μιλοσάβλιεβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε το πέναλτι του Ούμπιδες. Την εσχάτη των ποινών την έδειξε ο διαιτητής, μετά από την χρήση του VAR. Δύο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος με τους Βέλλιο (44′) και Ούμπιδες (60′), ενώ η ΑΕΛ στο 27′ είχε δοκάρι με τον Μόρα.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κάρτες: Νταβιώτης – Καρανίκας, Σεσέροβιτς, Μιχαήλ, Νούνιτς, Μπάλλας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (46′ Θεοδωράκης), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (71′ Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (68′ Nταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σεσέροβιτς (90+4′ Μπέρτος), Μπράλιτς, Φατιόν, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (72′ Μπάλλας), Νούνιτς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρεμιέρα χωρίς νικητή στη φετινή Super League: Παναθηναϊκός και Λαμία έμειναν στο 1-1

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: