«Επιστρέψαμε» δήλωσε χαρούμενος ο Μαρινάκης: Μεγάλος στόχος μας το πρωτάθλημα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν. Φωτογραφία via Twitter, @olympiacosfc




Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» ήταν περιχαρής και στη σύντομη ομιλία του είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλους για την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Θα παίζουμε στους ομίλους, όμως, ο ρεαλιστικός μας στόχος και μεγάλος είναι το πρωτάθλημα. Πιστεύω σε όλους σας».

Κάκωση στο γόνατο η πρώτη εκτίμηση για Σεμέδο

Τα χαμόγελα από την πρόκριση μετριάστηκαν από τους τραυματισμούς στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Γκερέρο έχουν βάλει το όνομά τους στη λίστα του ιατρικού τιμ. Ο ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού έγινε αλλαγή για τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για κάκωση, αλλά την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Μαροκινός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και γι αυτό δεν ξεκίνησε. Στην περίπτωσή του δεν συντρέχει μεγάλος λόγος ανησυχίας, αλλά θα επανεξεταστεί αύριο από το ιατρικό τιμ.

Μια ανάσα από την Κύπρο η Ελλάδα

Μία ανάσα από την Κύπρο βρίσκεται η Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Με την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, η χώρα μας έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχα 15η θέση.

Η Κύπρος έχει 15.000 βαθμούς και ακολουθεί η Ελλάδα με 300 βαθμούς λιγότερους. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την Τρίτη 1000 βαθμούς, 800 για την πρόκριση στους ομίλους και 200 για τη νίκη επί της Κράσνονταρ.

Το ενδιαφέρον θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο. Την Τετάρτη ο Αγιαξ θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων Λεμεσού την Αϊντχόφεν.

Από ελληνικής πλευράς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα θα αγωνιστούν απέναντι στις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Τράμπζονσπορ αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το “θαύμα”: Προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: