Επικρίσεις ΚΙΝΑΛ προς Μητσοτάκη για το ταξίδι στο Παρίσι και τη μείωση των πλεονασμάτων

File Photo: Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μιλάει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Έντονη κριτική άσκησε το Κίνημα Αλλαγής μέσω του γραφείου τύπου του για το ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αύριο Πέμπτη, στο Παρίσι.

Σχολιάζοντας το ενημερωτικό σημείωμα που διένειμε το Μέγαρο Μαξίμου για τις επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη στη αυριανή συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο επιμένει ότι ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον δρόμο του κ. Τσίπρα, όπως είχε σημειώσει σε προηγούμενη ανακοίνωση.

  • «Την διαπίστωσή μας αυτή επιβεβαιώνει πανηγυρικά το ίδιο το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού, με το ενημερωτικό σημείωμα για τους στόχους της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Μακρόν. Και μάλιστα μέσα στην ίδια ημέρα», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης μας αναγγέλλει ότι πρέπει να ξεχάσουμε την μείωση των δυσβάστακτων στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα τουλάχιστον μέχρι το 2021 και βλέπουμε.

Σπεύδει μάλιστα να υποχωρήσει πριν την συνάντηση, προφανώς για να μην δυσκολέψει τον κ. Μακρόν. Χωρίς να τον ενδιαφέρει ότι με την συνέχιση της πολιτικής λιτότητας δυσκολεύει την ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Άλλα βέβαια έλεγε πριν τις εκλογές. Αλλά είπαμε… σταθερά στον δρόμο και στις συνήθειες του Τσίπρα».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απόλυτη κυβερνητική προτεραιότητα η στρατηγική μας για τα ΑμεΑ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal