Εντυπωσιακή η Ξάνθη: Μετά το ΟΑΚΑ, πέρασε νικηφόρα (2-1) και από το Αγρίνιο

Από το παιχνίδι Παναιτωλικός – Ξάνθη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ




Εντυπωσιακή για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, η Ξάνθη διπλασίασε τις νίκες της στην εφετινή Λίγκα επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι Ακρίτες, που είχαν «σοκάρει» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έφτασαν σε δεύτερο «διπλό» σε ισάριθμες αγωνιστικές, καθώς έβγαλαν αμέσως αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός έχασε για δεύτερη συνεχή φορά, καθώς προηγήθηκε η ήττα στην Τούμπα.

Το σκορ στο Αγρίνιο άνοιξε από τα 11 βήματα ο Μπαΐροβιτς στο 70ό λεπτό, σε παράβαση που καταλογίστηκε όταν ο Ντίρεστραμ μάρκαρε τον Ντάλσιο στην περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντουρίτσκοβιτς βρήκε τον Εντουάρντο κι εκείνος ισοφάρισε με συρτό αριστερό σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 77΄, όταν σε ακόμη μία ωραία αντεπίθεσή τους ο Τερκί σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Στάρτζεον πρόλαβε τον Σανιά κι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα με το σώμα.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κάρτες: Λιάβας – Ντίρεσταμ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς (46΄ Μαρσιάλ), Μαλής, Λιάβας, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46΄ Μιμίτο), Ντίας, Λουσέρο (73΄ Μοράρ), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Μπέντο, Μπαξεβανίδης (38΄ Ντίρεστραμ), Καρασαλίδης, Λισγάρας, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Τερκί, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος (57΄ Φοσέ), Στάρτζεον, Ρενέλα (68΄ Εντουάρντο).
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σήμερα ξεκινά η μάχη του Μουντομπάσκετ: Κυριακή η πρεμιέρα της Ελλάδας [πρόγραμμα]

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: