Ελλάδα εναντίον Τουρκίας: Η μεγάλη “μάχη” το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ για το Ακρόπολις [Live]

Αύριο ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την Κυριακή ο πρώτος αγώνας Εθνικής Ελλάδος, . Photo via Twitter, Hellenic Basketball @HellenicBF




Μετά τον εντυπωσιακά νικηφόρο αγώνα της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις επί της Ιταλίας, με σκορ 83-63 ενώπιον περίπου 12.000 θεατών στο ΟΑΚΑ, απόψε Σάββατο, (17/8, 20:30, ΕΡΤ Sports HD) θα προσπαθήσει να κάνει κόντρα στην Τουρκία το 5/5 στους αγώνες προετοιμασίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9).

Αν υπάρχει κάποιο μελανό στοιχείο από το ματς με την Ιταλία, τότε αυτό είναι ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα.


Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε υπέστη κάκωση στην δεξιά γάμπα κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί τόσο στο αποψινό παιχνίδι με την Τουρκία, όσο και στο αυριανό με την Σερβία.

Όσον αφορά στον σημερινό αντίπαλο της Εθνικής, στον πρώτο της αγώνα για το Ακρόπολις η Τουρκία δεν κατόρθωσε να προβάλει αντίσταση στην πανίσχυρη Σερβία, η οποία πήρε πολύ εύκολα τη νίκη με 87-72. Η Ελλάδα και η Τουρκία θα αναμετρηθούν μόλις για δεύτερη φορά στην 33χρονη ιστορία του Ακρόπολις. Η πρώτη ήταν το 2015, όταν η Εθνική είχε επιβληθεί με 62-58.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/8):

18:00 (ΕΡΤ Sports HD) Ιταλία – Σερβία

20:30 (ΕΡΤ Sports HD) Ελλάδα – Τουρκία

Δείτε ζωντανά:

Με πληροφορίες από sport24.gr

Άρχισε να… καρφώνει με το καλημέρα ο Γιάννης: 18 πόντους και 8 ριμπάουντ με την Ιταλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: