Έχει απ’ όλα ο καιρός: Σκόνη, 8 μποφόρ στο Αιγαίο, βροχές και 35 βαθμούς στα ηπειρωτικά

File Photo: Ψαρόβαρκα στην παραλία δίπλα στη θάλασσα. . ΑΠΕ ΜΠΕ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ μέσω ΚΥΠΕ




Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχοπτώσεις, κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 31, στην υπόλοιπη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία από 21 έως 35, στα δυτικά ηπειρωτικά από 24 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 35, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 23 έως 30 και στην Κρήτη από 21 έως 31 και στη Νότια Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο, Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Εξαίρεση αποτελεί ο Πατραϊκός, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Ο μεγάλος φόβος και η ελπίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τη… θεία Άγγελα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: