Δημόσια πρόσκληση σε δείπνο στον Λιονέλ Μέσι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο [video]

File Photo: Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσσι, Photo via Facebook




Καθισμένοι δίπλα ο ένας στον άλλο, ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές – ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι – ανταγωνίζονταν με λύσσα στα γήπεδα της Ισπανίας επί εννιά χρόνια, όσον ο Ρονάλντο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης.  Επίσης, οι δυο τους επί δέκα χρόνια ανταγωνίζονταν για το τρόπαιο της “Χρυσής Μπάλας”.

Όμως, χθες, κάθονταν δίπλα δίπλα στην τελετή της UEFA για την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League,  και έδειχναν να το απολαμβάνουν. Μοιράζονταν αστεία και γέλαγαν συχνά.

Κάποια στιγμή  τράβηξαν την προσοχή των παρουσιαστών κι έτσι προέκυψε αποκαλυπτική δήλωση Ρονάλντο για τις σχέσεις του με τον Μέσι, αλλά και μια πρόσκληση σε δείπνο…

To tweet της UEFA, είναι ενδεικτικό:

“Μοιραζόμαστε την σκηνή 15 χρόνο. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει – οι ίδιοι δυο τύποι στην ίδια σκηνή συνέχεια”, είπε ο Ρονάλντο. Δίπλα του ο Μέσι χαμογελούσε. “Φυσικά, έχουμε μια καλή σχέση. Δεν έχουμε δειπνήσει ακόμη μαζί, αλλά ελπίζω στο μέλλον. Είχαμε αυτή τη μάχη στην Ισπανία. Τον πίεζα και με πίεζε κι αυτός. Οπότε, είναι ωραίο ν’ αποτελείς μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου”, κατέληξε ο Ρονάλντο.

Με πληροφορίες από CNN

Τρίτο φαβορί η Ελλάδα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport: Τι πρέπει να προσέξει η Εθνική

 

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: