Δημήτρης Μελισσανίδης: «Φταίμε όλοι. Πάρτε το διπλό στην Τουρκία, έτσι, για την τρέλα σας!»

File photo: Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ο  Δημήτρης Μελισσανίδης άφησε την οργή του έξω από την είσοδο του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και προέβη σε μια άκρως εμψυχωτική ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές. Ο «Τίγρης», ο οποίος χθες έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους και «τελείωσε» τους Καρντόσο, Λυμπερόπουλο, σήμερα αποφάσισε να προσεγγίσει με πολύ πιο ήπιο τρόπο την κατάσταση.

«Όλοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Όλοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε! Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά, επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό» είπε ο Μελισσανίδης στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων και προσέθεσε:

«Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω, αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω».

Παράλληλα, παρουσιάζοντας τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, είπε: «Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή, αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, έτσι για την τρέλα σας και για εσάς τους ίδιους εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία».

Στη συνέχεια ζήτησε τη γνώμη των αρχηγών.

Το λόγο πήρε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είπε ότι συμφωνεί με τα λεγόμενα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να κοιτάνε πίσω. Ότι, παρά τα όποια προβλήματα, οι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί εκείνοι παίζουν και ότι όλοι μαζί πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν μέσα στα αποδυτήρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Νικηφόρα η Εθνική με 87-75 επί της Δομινικανής Δημοκρατίας: Σκληρό ματς με δυνατούς παίκτες

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: