Χωρίς παιδιά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ θα παίξει η ΑΕΚ τη ρεβάνς με την Κραϊόβα

Με παιδιά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ..Photo@aekfc




Ναυάγησε το σχέδιο των ανθρώπων της ΑΕΚ να αξιοποιήσουν το παράδειγμα της Κραϊόβα και να έχουν μεθαύριο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ παιδιά έως 14 ετών.

Η Ένωση υποδέχεται την Πέμπτη (15/8) την ρουμανική Κραϊόβα, στη ρεβάνς της νίκης της 2-0 στο πρώτο εκτός έδρας ματς και θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ποινή με την οποία είχε τιμωρηθεί από την UEFA για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Η Κραϊόβα συγκέντρωσε πάνω από 3.000 παιδιά –με δωρεάν είσοδο- στο δικό της «κεκλεισμένων των θυρών» ματς την περασμένη Πέμπτη.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για παιδιά στις κερκίδες ναυάγησε γιατί – σε αντίθεση με την περίπτωση της Κραϊόβα, όπου έχουν ήδη ανοίξει τα σχολεία – η ρεβάνς γίνεται Δεκαπενταύγουστο στην Ελλάδα, στην πιο «νεκρή» μέρα της χρονιάς. Τα σχολεία είναι κλειστά, ενώ οι προσπάθειες που έγιναν στην κατεύθυνση των παιδικών χωριών SOS δεν καρποφόρησαν, αφού και αυτά τα παιδιά είναι αυτήν την περίοδο σε κατασκηνώσεις. Σημειώνεται πως η UEFA απαιτεί οργανωμένη παρακολούθηση από ομάδες παιδιών με υπεύθυνους-συνοδούς και πιστοποιητικά γέννησης.

Όσον αφορά τις ακαδημίες της ΑΕΚ, έχουν ξεκινήσει προετοιμασία μόνο οι μεγάλες ομάδας Κ17 και Κ19 κι έτσι οι μόνοι που βρέθηκαν ήταν κάποια μικρότερα παιδιά –περίπου 20- που δεν απουσιάζουν αυτήν την περίοδο και θα πάνε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: