Χορεύτρια της κοιλιάς υποψήφια για την προεδρία της Τυνησίας: Υπόσχεται πρόστιμα στους άπιστους [photos]

Photo via Instagram, nermine_sfar
Χορεύτρια της κοιλιάς ανακοίνωσε ότι βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία της Τυνησίας και υπόσχεται την απαγόρευση του χιτζάμπ αλλά και τσουχτερά πρόστιμα στους άπιστους άνδρες.

Η 21χρονη Νερμίνε Σφαρ, γνωστή για τα προκλητικά σόου της αλλά και τις αποκαλυπτικές selfies στο Instagram, συγκέντρωσε 35.000 υπογραφές, τρεις φορές δηλ. περισσότερες από τον αριθμό που απαιτείται για να θεωρηθεί έγκυρη μια υποψηφιότητα.

Η καλλονή με τους 300.000 followers δήλωσε στα μέσα ότι αν αναδειχθεί νικήτρια στις εκλογές που θα γίνουν πρόωρα στις 15 Σεπτεμβρίου εξαιτίας του θανάτου του 92χρονου Μπέτζι Καϊντ Εσεμπσί «η Τυνησία θα γίνει μια χώρα τέχνης και ελευθερίας» που «κανένας δεν θα σκέφτεται να εγκαταλείψει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nermine sfar (@nermine_sfar) στις

Σύμφωνα με την Espresso, η Σφαρ υπόσχεται ακόμη ότι θα ρίξει την τιμή του ψωμιού και θα ρίχνει πρόστιμα ακόμα και στους άνδρες που υπόσχονται γάμο και εξαφανίζονται. Μένει να αποδειχθεί πόση απήχηση θα έχει σε μια χώρα που η πλειονότητα είναι Μουσουλμάνοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

نعم بش نترشح للرآسة بش نعري و نوري 1 :بش نعري المجرمين الي يتخباو خلف المناصب 2:بش نوري تونس الجميلة لكل العالم حتى تكون مثالا يقتدى بها

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nermine sfar (@nermine_sfar) στις

Με πληροφορίες από Espresso

Ηλεκτρικά πατίνια τέλος μέχρι νεοτέρας στους δρόμους του Μιλάνου: Το σκεπτικό της απόφασης

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal