«Αυτοκτόνησε» η ΑΕΚ στον αγώνα με την ιρλανδική Μπλου και τελικά αποκλείσθηκε

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με την ιρλανδική Μπλου, παρότι είχε το προβάδισμα με 4-2, δύο λεπτά πριν από το τέλος. Φωτογραφία, πηγή , ΑΕΚ




Δεύτερη συνεχόμενη «αυτοκτονία» από την ΑΕΚ, που αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Futsal Champions League. Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της Ένωσης αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με την ιρλανδική Μπλου, παρότι είχε το προβάδισμα με 4-2, δύο λεπτά πριν από το τέλος.

Ετσι, μένει εκτός συνέχεια από τον Γ΄ προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης, οι αγώνες του οποίου φιλοξενούνται στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι.

Σκόρερ για την ΑΕΚ οι Ντάτις (9΄), Χατζηφωτίου (10΄), Πάνου (16΄) και Σκουτέλης (34΄), ενώ τα γκολ των Ιρλανδών σημείωσαν οι Μικόσκι (10΄, 40΄) και Μπάιρν (20΄, 39΄). Θυμίζουμε ότι χθες η ΑΕΚ ηττήθηκε ξανά στην εκπνοή με 4-3 από την ελβετική Μινέρβα…

Στο άλλο ματς του ομίλου η ρουμανική Μιερκούρεα νίκησε άνετα 6-3 την Μινέρβα, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση και την πρόκριση. Ανευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος η τελευταία αγωνιστική (Σάββατο) στην οποία η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μιερκούρεα.

Με στοιχεία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: