Ασυγκράτητος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη: Συνέτριψε 4-0 την Κρασνοντάρ, πήρε προβάδισμα

Ο φίλαθλοι του Ολυμπιακού τραγουδούν κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός Κράσνονταρ, για τα πλέι οφ του Champions League, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019. Τελικό αποτέλεσμα Ολυμπιακός Κράσνονταρ 4 0. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ονειρική βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε με 4-0 της Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ διαβασμένοι και το έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με ένα ξέσπασμα στην επανάληψη, όπου σε 11′ σημείωσαν τρία γκολ! Ο Ραντζέλοβιτς σημείωσε δύο γκολ (75′,85′) κι από ένα οι Γκερέρο (30′), Ποντένσε (89′). Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ, το 5ο ευρωπαϊκό του ματς.

Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του αγώνα δεν ήθελε να παρασυρθεί από την ατμόσφαιρα του γηπέδου και να αφήσει διαδρόμους στην Κράσνονταρ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγξαν καλά τον αγώνα και εμφανίστηκαν σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς διαβασμένοι. Μάλιστα στο 31′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Γκερέρο με ένα απίστευτο γκολ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαφόνοφ κι έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα οι Ρώσοι απείλησαν στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπεργκ έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σα. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός πήγε με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο, πανηγυρίζει για το γκολ που πέτυχε, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός Κράσνονταρ, για τα πλέι οφ του Champions League, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Η επανάληψη είχε ακριβώς το ίδιο τέμπο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άψογα στημένοι στο γήπεδο και περίμεναν το πότε θα χτυπήσουν. Στο 59′ οι Ρώσοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Σουλεϊμάνοφ από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά. Στο 76′ ο Ραντζέλοβιτς πέρασε στον αγώνα και αποδείχτηκε η «χρυσή» αλλαγή, καθώς «έβαλε τις βάσεις» για την πρόκριση.

Δύο λεπτά μετά την είσοδό του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0, ενώ στο 85′ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Η «μαγική» βραδιά για τον Ολυμπιακό δεν είχε τελειώσει, καθώς στο 89′ ο Ποντένσε χρίστηκε σκόρερ, έκανε το 4-0 και «κλείδωσε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Διαιτητής: Κάρλος ντε Θέρο (Ισπανία)

Κάρτες: Τοροσίδης, Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (86′ Καμαρά), Ποντένσε (90+2′), Γ. Μασούρας (76′ Ραντζέλοβιτς ), Γκερέρο.

Κράσνονταρ: (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25′ λ.τρ. Όλσον ), Βιλένα, Ναμλί (58′ Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69′ Ιγκνατίεφ)

Ο Στοχ πρόσωπο της ημέρας στη Σλοβακία: Θα παίξει με τον ΠΑΟΚ κατά των συμπατριωτών του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: