Απογοητευμένος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από την ήττα στην ολλανδία: «Σκασμένος» ο Σαββίδης

File Photo: Σε πρώτο πλάνο ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ Dusan Tadic. EPA, OLAF KRAAK




Φανερά ενοχλημένος από τον τρόπο που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Αγιαξ, στη ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (13/8), έφυγε από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άφησε την έδρα του «Αίαντα» με έκδηλη δυσφορία, «σκασμένος» από την αντιμετώπιση που είχαν οι «ασπρόμαυροι» από τον διαιτητή του αγώνα, επέλεξε, ωστόσο, να μην εκφραστεί για το παιχνίδι σε εκπροσώπους του Τύπου.

Τοποθετήθηκε, αντίθετα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, λέγοντας αρχικά:

«Δε θέλω να σκεφτώ περίεργα πράγματα. Ηταν, όμως, όντως, κακός ο διαιτητής, ένιωσα πολλές φορές ότι παίζαμε 11 εναντίον 12. Ελπίζω να είδαν οι υπεύθυνοι της ΟΥΕΦΑ τον αγώνα. Ηταν δύσκολος ο αντίπαλος, σταθήκαμε, ωστόσο, καλά απέναντί του. Είναι ντροπή αυτό που έγινε, δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου με αυτό που έγινε με τα τρία πέναλτι που καταλογίστηκαν σε βάρος μας».

Κατέληξε ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, επισημαίνοντας:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, συνολικά στα δύο παιχνίδια. Παίζαμε καλά απέναντι στον Αγιαξ. Ημασταν άτυχοι στο πρώτο ματς, στο δεύτερο είδατε τι έγινε με τα πέναλτι. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά και περήφανοι για τον τρόπο που παλέψαμε».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει το μεσημέρι της Τετάρτης (14/8) στη Θεσσαλονίκη.

Το πάλεψε στα ίσια ο ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ για την πρόκριση: Tελικά επικράτησε ο Άγιαξ με 3-2

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: