Από το συνέδριο της ΠΣΕΚΑ θα λείπει ο Νίκος Μουγιάρης: Μία μεγάλη μορφή του Ελληνισμού

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα συρρεύσουν στη Λευκωσία οι ομογενείς μας, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα της Κύπρου στις χώρες που ζουν. Δίνουν τον όμορφο αγώνα παιδιά ακόμα και τέταρτης γενιάς.

Στην Κύπρο μερικοί τους θεωρούν γραφικούς και τους κοροϊδεύουν. Ντροπή τους. Ευτυχώς οι ομογενείς μας δεν επηρεάζονται από την κυπριακή ελίτ, η οποία για να πλουσιέψει μπορεί να συνεργαστεί και με τους εχθρούς. Το έκαναν με τους Βρετανούς. Το ίδιο θα ήθελαν να κάνουν και με τους Τούρκους.

  • Ένας εκ των πιο σημαντικών ομογενών μας, θα λείψει φέτος από το συνέδριο της ΠΣΕΚΑ. Είναι ο Νίκος Μουγιάρης, ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος κυπριακής καταγωγής και αυτός που ενέπνευσε και ενίσχυσε οικονομικά τους ακτιβιστές του HALC, που συνέδεσαν τους ρωσικούς S-400 με τα αμερικανικά F-35, και πέτυχαν την έξωση της Τουρκίας από το πρόγραμμα κατασκευής τους.

Σήμερα θα βρεθούμε όλοι οι φίλοι του και οι χωριανοί του στην Αθηένου για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Ότι και να κάνουμε γι’ αυτόν τον μεγαλο Έλληνα είναι ένα μηδενικό μπροστά στην προσφορά του.

Ο αγώνας συνεχίζεται τώρα για να επιβληθούν κυρώσεις στην κατοχική δύναμη. Όσο και να αντιστέκεται ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, οι ακτιβιστές συνεχίζουν. Και πιστεύουν ότι θα πετύχουν και την επιβολή των κυρώσεων. Μακάρι…

Μιχάλης Ιγνατίου

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ

Σχέδιο Ερντογάν; Η Ελλάδα σε κρίσιμο σημείο καθώς τριπλασιάζεται ο αριθμός των μεταναστών

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: