Ακαριαίος θάνατος από πτώση, το συμπέρασμα του ιατροδικαστή για την άτυχη αστροφυσικό [video]

Ακαριαίος θάνατος από πτώση είναι το συμπέρασμα του ιατροδικαστή για την άτυχη αστροφυσικό από την Μεγάλη Βρετανία. Φωτογραφία via ant1 tv




Από πτώση επήλθε ο ακαριαίος θάνατος της άτυχης 35χρονης βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή. Θα γίνουν κι εργαστηριακές εξετάσεις, πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος».

Ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής διασωστών μιλώντας στο Open TV, είπε ότι η σορός έχει ήδη ανασυρθεί και πλέον θα μεταφερθεί στην Αθήνα.«Ήταν η κακιά ώρα πιστεύω. Δεν ήταν δύσκολο να κατέβουμε να τη βρούμε. Ήταν σε λάθος σημείο. Δεν έπρεπε να είναι καν εκεί…»

Έφυγε ο βράχος: Ατύχημα η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: