Τρέχουμε επενδύσεις, καταργούμε άβατα, αναβαθμίζουμε γειτονιές τονίζει ο Λιβανός

File Photo: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπυρίδων, Παναγιώτης Λιβανός. Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




«Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε όραμα, σχέδιο, όρεξη για δουλειά. Και κυρίως, έχουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού που μας στηρίζει και θα μας στηρίζει»: το μήνυμα αυτό στέλνει, μέσω συνέντευξής του στην Κυριακάτικη Kontranews ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Σπήλιος Λιβανός.

Ταυτοχρόνως καταθέτει, και από τη δική του πλευρά, την κυβερνητική ατζέντα των επόμενων ημερών: «Το πρώτο μεγάλο τεστ για την κυβέρνηση είναι η αλλαγή του κλίματος στην οικονομία. Ξέρετε, εγώ ακούω αυτούς που λένε πως η οικονομία είναι κυρίως ψυχολογία, πιστεύω όμως πως τα θετικά αποτελέσματα πρέπει να είναι και μετρήσιμα στην τσέπη και στη ζωή του κάθε πολίτη.

Ήδη προχωράμε τις ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του κράτους, έτσι ώστε να το κάνουμε πιο λειτουργικό και πιο φιλικό προς τους πολίτες. Ήδη περνάμε άμεσα σειρά φορολογικών μέτρων με σκοπό την ανακούφιση της κοινωνίας».

Και σε άλλους τομείς, «τρέχουμε αλλαγές στην παιδεία με την κατάργηση του ασύλου έτσι ώστε οι μαθητές και οι φοιτητές μας να γνωρίζουν πως άμεσα θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους σε ασφαλές και καθαρό περιβάλλον, και η γνώση που θα παίρνουν να έχει συγκεκριμένο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Τρέχουμε ήδη σειρά επενδύσεων, παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται για να διασωθούν θέσεις εργασίας, δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια στις γειτονιές και στις πόλεις αναβαθμίζοντας παράλληλα γειτονιές της Αθήνας και καταργώντας τα… άβατα που υπάρχουν σήμερα.

Όλα αυτά διαμορφώνουν ένα τελείως διαφορετικό πλαίσιο για τον πολίτη, με οικονομική προοπτική, ασφάλεια και αισιοδοξία για το μέλλον», επισημαίνει ο Σπ. Λιβανός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τις θέσεις του προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: