Τραγική σύμπτωση: Νεκρός ο 23χρονος γιος επιχειρηματία παιγνιδιών σε τροχαίο στον Αγ. Στέφανο

File Photo: Από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα.ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα για τον νεαρό -μόλις 23 ετών- γιο γνωστού επιχειρηματία παιγνιδιών, σήμερα Τρίτη, 23 Ιουλίου.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιγνιδιών “Ζαχαριάς”, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός ξέφυγε από την πορεία του, από άγνωστη έως τώρα αιτία, και έπεσε σε κολώνα στη λεωφόρο Τραπεζούντος. Ο 23χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
  • Ο νεαρός ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν  αστυνομικοί και πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τον 23χρονο, το ΙΧ είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν περίπου τρία χρόνια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπατίου Πατμάνογλου, συμπαρασύροντας στον θάνατο τον συνοδηγό του Ανδρέα Γεωργακόπουλο, καθώς και την σύζυγο και το παιδί του Πατμάνογλου.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΘΝΟΣ

Στο αυτόφωρο για δύο πλημμελήματα ο ηγέτης του Ρουβίκωνα: Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: