Το τένις είναι το πιο σημαντικό, όμως έχω πολλές φιλοδοξίες τονίζει ο Τσιτσιπάς

File Photo: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς. EPA, WILL OLIVER




Μπορεί το τένις να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του, όμως όπως το έχει πει και άλλες φορές στο παρελθόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιβεβαίωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον, πως έχει πολλές φιλοδοξίες.

«Το τένις είναι το πιο σημαντικό, όμως έχω πολλές φιλοδοξίες», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής, στο περιθώριο του τουρνουά Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γνωστός blogger, αγαπάει την κάμερα και τον φωτογραφικό φακό, ενώ είναι επίσης και Vlogger.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, αποφάσισε, όπως αποκάλυψε, να προσλάβει τον διάσημο Σουηδό βιντεογράφο (videographer), Ούγκο Λιουνγκουίστ, προκειμένου να βελτιώσει τη δουλειά του και να παρουσιάσει μία σειρά έξι επεισοδίων στο κανάλι του στο youtube.

«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω», είπε. «Σκέφτηκα ότι για να μπορέσω να τα καταφέρω, θα ήταν ωραίο να έχω μαζί μου ένα φωτογράφο-βιντεογράφο μαζί μου, προκειμένου να μην κινηματογραφώ μόνος μου», συμπλήρωσε, ενώ σε ερώτηση εάν τον ενδιαφέρει η σκηνοθεσία, παρατήρησε:

«Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, είμαι μεγάλος οπαδός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, του Μάρτιν Σκορτσέζε, του Μπράντλει Κούπερ και της φωνής του Μόργκαν Φρίμαν».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Xρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες από κατακτήσεις Grand Slams, προτιμά ο Τσιτσιπάς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: