Βουλευτής Αχαΐας ο Τσίπρας, αφήνει Λάρισα & Αττική: Ποιους επιλέγει για εκπροσώπους

File Photo: Ο Αλέξης Τσίπρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Τη βουλευτική έδρα της Αχαΐας θα κρατήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος στη Λάρισα και στην Ανατολική Αττική.

Μετά την απόφαση του κ. Τσίπρα στη Βουλή εισέρχονται και θα ορκιστούν την Τρίτη, η Άννα Βαγενά στη Λάρισα και ο Πάνος Σκουρολιάκος στην Ανατολική Αττική.

Παράλληλα, στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο κ. Τσίπρας θα προτείνει τη στελέχωση των κοινοβουλευτικών θέσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, για τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας έχει επιλεγεί η πρώην υπουργός, Όλγα Γεροβασίλη.

  • Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ως κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους θα προτείνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
  •  Για τη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας θα προταθεί ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη.
  • Για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής θα προταθεί ο Δημήτρης Βίτσας.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει, στις 18:00, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής. Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κεραμέως για άσυλο: Χωρίς έγκριση Πρύτανη ή Συμβουλίου η Αστυνομία στα Πανεπιστήμια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: