Θρυλικό πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει στον νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

File Photo: Η Τζόουνς εμφανίστηκε στην ταινία του 007 το 1985 ως May Day που είχε βάλει ως στόχο να σκοτώσει τον Βρετανό μυστικό πράκτορα. Photo via indiewire.com
Στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ «Bond 25» συμμετέχει η Γκρέις Τζόουνς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η Τζόουνς απογοητεύτηκε όταν ανακάλυψε ότι η εμφάνισή της στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ περιορίζεται μόνο σε λίγες στιγμές, καθώς πίστευε ότι οι σκηνές που θα μοιράζονταν με τον Ντάνιελ Κρεγκ θα ήταν περισσότερες.

  • Η Τζόουνς εμφανίστηκε στην ταινία του 007 το 1985 ως May Day που είχε βάλει ως στόχο να σκοτώσει τον Βρετανό μυστικό πράκτορα που υποδύονταν ο Ρότζερ Μουρ. Στο τέλος όμως ηττήθηκε και χάθηκε στη διάρκεια μίας έκρηξης.

Οι φήμες για την εμφάνιση της Τζόουνς στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο όταν η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με μία παραλία της Τζαμάικα γράφοντας στη λεζάντα «συναρπαστικά νέα σύντομα» και τότε όλοι συνέδεσαν την παρουσία της εκεί με την ταινία του Μποντ καθώς εκείνη την εποχή γυρίζοντας κάποιες σκηνές στο νησί. Κάτι που τελικά είναι γεγονός!

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Χόλιγουντ στηρίζει την ομάδα Cinema America στη Ρώμη: Έγινε στόχος ακροδεξιών

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal