Τέλος ο Αναστασιάδης από την Εθνική: Μονόδρομος το διαζύγιο λόγω αγωνιστικής εικόνας

File Photo: Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί από σήμερα παρελθόν για την Εθνική Ανδρών. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Παρελθόν αποτελεί από σήμερα για την Εθνική Ανδρών ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τη θητεία του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να αποδεικνύεται βραχύβια.

Μονόδρομος ήταν πλέον η επιλογή της ΕΠΟ μετά την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της εθνικής μας ομάδας. Επιπλέον, υπήρχαν πολλά προβλ΄μηατα και στα αποδυτήρια που θύμιζαν «καζάνι που βράζει», καθώς είχε χαθεί κάθε έλεγχος και πλέον υπήρχε ανοιχτή προσωπική αντιπαράθεση προπονητή και διεθνών.

  • Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, συναντήθηκε σήμερα (15/7) με τον Μακεδόνα προπονητή, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του και ύστερα από τη συζήτηση που έγινε οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

Ο έμπειρος προπονητής είχε αναλάβει καθήκοντα επισήμως στις 25 Οκτωβρίου 2018 και στο διάστημα της παρουσίας του η Εθνική κατέγραψε δυο νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, με συχνές αλλαγές στη σύνθεσή της και επιλογές που συζητήθηκαν για την ορθότητά τους.

Το «ποτήρι ξεχείλισε» μετά την εντός έδρα ήττα από την Αρμενία (2-3) στο ΟΑΚΑ στις 11 Ιουνίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

  • Εκείνο το βράδυ, Παπασταθόπουλος κατά κύριο λόγο και Μανωλάς ήρθαν σε σύγκρουση με τον 65χρονο τεχνικό, με το ρήγμα που δημιουργήθηκε να προοιωνίζεται και το τέλος του Αναστασιάδη στον πάγκο.
  • Πλέον, απομένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις με τον Άγγελο Μπασινά (τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων) και Στέλιο Γιαννακόπουλο (άμεσος συνεργάτης), με τις πληροφορίες να τους θέλουν να απομακρύνονται κι αυτοί.

Ως προς τον αντικαταστάτη του, από την… εγχώρια αγορά ακούστηκαν ήδη τα ονόματα των Τραϊανού Δέλλα και Μαρίνου Ουζουνίδη, που είναι άριστοι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ επιπροσθέτως, ο «Κολοσσός» ήταν βασικό μέλος της «χρυσής ομάδας» του 2004 και γνωρίζει άριστα τα αποδυτήριά της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

H Μπανταλόνα ανακοίνωσε τον Νίκο Ζήση: Ο Έλληνας γκραντ μέχρι το 2021 στην ομάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: