Συνάντηση Μητσοτάκη-Σχοινά: Μεγάλη τιμή η θέση Επιτρόπου, στόχος μία υπερήφανη Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) υποδέχεται τον νέο προτεινόμενο Έλληνα Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Μαργαρίτη Σχοινά (Δ) κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Με τον Μαργαρίτη Σχοινά, την πρότασή του για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

  • Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο κ. Σχοινάς τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την τιμή που σου κάνει η πατρίδα, προσθέτοντας πως αισθάνεται βαθιά συγκίνηση, τόσο για την τιμή που του έκανε ο πρωθυπουργός και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, αλλά και για τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνει από χθες, από ανώνυμους πολίτες, φορείς της κοινωνίας και της οικονομίας που του εύχονται, όπως είπε, κάθε επιτυχία.

«Αφιέρωσα τριάντα χρόνια απ΄ τη ζωή μου για να υπερασπιστώ τον στόχο μιας περήφανης ευρωπαϊκής Ελλάδας, ισότιμης στην Ευρώπη, όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής πριν σαράντα χρόνια. Αλλά και μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε έναν ολοένα και πιο αβέβαιο και ανασφαλή κόσμο. Νιώθω βαθιά την ευθύνη στους ώμους μου να συνεχίσω και για τα επόμενα πέντε χρόνια να εξυπηρετώ αυτόν τον δίδυμο στόχο, φυσικά με την έγκριση της νέας Προέδρου και την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», δήλωσε ο κ. Σχοινάς.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πράξεις, όχι λόγια ζήτησε στην Κ.Ο. της ΝΔ ο Μητσοτάκης: Πρότεινε Καλαφάτη για γραμματέα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: