Συμπαίκτες Giannis και Θανάσης στους Μιλγουόκι Μπακς: Επιστρέφει στο NBA, εκτός απροόπτου

File Photo: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. EPA, BORIS PEJOVIC




Συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι πρόκειται να γίνει, εκτός απρόοπτου, ο αδελφός του Θανάσης! Πριν από μερικές ημέρες τα «ελάφια» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον αδελφό του Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν ακόμη πιο «οικογενειακό το κλίμα», με την προσθήκη στο ρόστερ τους, του αδελφού του μεγάλου τους αστεριού, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

  • Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο ΝΒΑ και δεν πήγε στο Summer League του Λας Βέγκας απλά για τη συμμετοχή, αλλά για να «σφραγίσει» την το come back στο μαγικό πρωτάθλημα. Το 2015/2016 είχε παίξει σε δύο ματς με τη Νέα Υόρκη, όταν είχε υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο, ωστόσο, αυτή την φορά η παρουσία του μόνο… περαστική δεν θα είναι καθώς το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετούς διάρκειας.

Ο 27χρονος άσος, που είχε 4.2 πόντους και 1.8 ριμπάουντ ανά 12:03 συμμετοχής σε 29 αγώνες της τελευταίας Euroleague με την φανέλα του Παναθηναϊκού, θα πάρει το 14ο συμβόλαιο στο Μιλγουόκι. Οι Μπακς έχουν ήδη στο ρόστερ τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ, Τζον Λουρ, Τζορτζ Χιλ, Ερσάν Ιλιασόβα, Ρόμπιν Λόπεζ, Ντι Τζέι Γουίλσον, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Πατ Κόνακτον, Γουέσλι Μάθιους και Στέρλινγκ Μπράουν.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο (παραμένει άγνωστο εάν θα μπει σε αυτό κάποια οψιόν από την ομάδα ή, από τον ίδιο για το καλοκαίρι του 2020), με συνολικές αποδοχές που θα αγγίζουν τα 3 εκ. δολάρια. Ο Έλληνας παίκτης αναμένεται πάρει το μίνιμουμ των χρημάτων, στη δική του περίπτωση φτάνει τα 1.445.697 δολάρια τη σεζόν 2019/20 και τα 1.517.981 δολάρια τη σεζόν 2020/21.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άνετα στον τελικό των 400μ. ο Παπαστάμος στο Ευρωπαϊκό Κολύμβησης εφήβων/νεανίδων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: