Σύλληψη άνδρα για επιθέσεις κατά γυναικών στην Αμμόχωστο: Τους έκοβε τα μαλλιά

File Photo: Ο κατηγορούμενος θα επιστρέψει στην φυλακή, καθώς το δικαστήριο ,με ανάλογη εισαγγελική πρόταση, αρνήθηκε την χορήγηση ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση. Φωτογραφία ΚΥΠΕ (CNA Cyprus)




Στην σύλληψη ενός άνδρα ύποπτου για υποθέσεις επιθέσεων κατά γυναικών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, κατά τις οποίες αυτός τους έκοβε τα μαλλιά τους, προχώρησε σήμερα Κυριακή, 14 Ιουλίου, η Αστυνομία.

  • Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 23χρονο από την Αίγυπτο, ο οποίος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Παραλίμνι.

Η σύλληψη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου, ύστερα από πληροφορία που έδωσε μέλος του θεσμού «Παρατηρητής της Γειτονιάς», σύμφωνα με την οποία ένα πρόσωπο περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή του Πρωταρά.

  • Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου. Κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που έκαναν στο πρόσωπο αυτό βρήκαν στην κατοχή του ένα ψαλίδι μήκους 30 εκατοστών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Ύστερα από περαιτέρω εξετάσεις, ο νεαρός θεωρήθηκε ύποπτος σε σχέση με υπό διερεύνηση υποθέσεις επιθέσεων εναντίον γυναικών, κατά τις οποίες έκοβε μέρος των μαλλιών τους, με τη χρήση ψαλιδιού /μαχαιριού, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουλίου 2019.

  • Με γραπτή συγκατάθεσή του, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία δέσμες και πλεξούδες μαλλιών, καθώς επίσης και ένα ποδήλατο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατά τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στον παραλιακό πεζόδρομο στον Πρωταρά.

Εναντίον του υπόπτου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Φέρεται ανακρινόμενος να παραδέχθηκε ανάμειξη σε όλες τις υπό διερεύνηση υποθέσεις.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ

Τελέστηκε η κηδεία της τραγικής 6χρονης Σιέρρα: Το άψυχο κορμάκι της θα ταφεί στην Ρουμανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: