Στο Συντονιστικό Πυροσβεστικής ο Μητσοτάκης: Μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό [video]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (A), με την παρουσία του υπουργού προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (4Α), και του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά (3Α), ενημερώνεται στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, από στελέχη του Πυροσβεστικού σώματος για τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που έπληξε το μεσημέρι την Αττική, Αθήνα, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Παρασκευή, 19 Ιουλίου, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη του φαινομένου και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού και στην συνέχεια θα κάνει δηλώσεις.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κρατικό μηχανισμό που ανταποκρίθηκε άμεσα και αντέδρασε πολύ γρήγορα μετά τον σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αττική”, ανέφερε απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για απόλυτη ετοιμότητα ομιλεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται όλο το σύστημα Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειών και της Αυτοδιοίκησης μετά την εκδήλωση του ισχυρού σεισμού στην Αθήνα, βεβαιώνει ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μετά την επικοινωνία που είχε από νωρίς με τους εκπροσώπους τους.

Συγκεκριμένα ο υπουργός συνομίλησε με τους περιφερειάρχες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας Ρένα Δούρου και Κώστα Μπακογιάννη καθώς και με τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Σπ. Κοκκινάκη, ενημερώθηκε για τις μικροζημιές που σημειώθηκαν, για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας και για την επιφυλακή στην οποία θα παραμείνουν έως να αποσοβηθεί κάθε κίνδυνος.

https://youtu.be/nBTHeUxgVgs

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και το Σαββατοκύριακο σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός, δηλώνει ο Χρυσοχοΐδης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: