Στο OPEN χτυπά η καρδιά των εκλογών: Ο μαραθώνιος ξεκινά στις 5.30 το πρωί [videos]




Σύσσωμη η ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών του OPEN θα αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας σε όλη την Ελλάδα, από τις 5.30 το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου, μέχρι τη λήξη του εκλογικού μαραθωνίου στις 5.30 το επόμενο πρωί, με ρεπορτάζ, αναλύσεις και απευθείας συνδέσεις.

-05.30-10.00 «Τώρα ό,τι συμβαίνει: Εκλογές 2019»: Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα καλύπτουν από νωρίς το πρωί όλες τις εξελίξεις της διαδικασίας των εθνικών εκλογών.

-10.00-14.00 «Εκλογές 2019: Η ώρα της κάλπης»:
10.00-12.00 Η Αμαλία Κάτζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής θα μεταφέρουν το παλμό της εκλογικής διαδικασίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις.

12.00-14.00 Τη σκυτάλη παίρνουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος, για να βρεθούν στην καρδιά των γεγονότων με απευθείας συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο.

14.00-15.00 Δελτίο Ειδήσεων με τη Στέλλα Γκαντώνα

-17.30 «Εκλογές 2019: Η ώρα της απόφασης»: Ο εκλογικός μαραθώνιος του ΟΡΕΝ με την Έλλη Στάη καταγράφει τον παλμό των γεγονότων οδεύοντας προς την τελική ευθεία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών, με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ στα κέντρα των εξελίξεων και καλεσμένους στο στούντιο δημοσιογράφους, σχολιαστές, προσωπικότητες και πρωταγωνιστές της εκλογικής αναμέτρησης. Στο στούντιο με την Έλλη Στάη θα βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, για την παρουσίαση και ανάλυση του exit poll στις 19.00.

*Η Ώρα Της Απόφασης με την Έλλη Στάη θα μεταδίδεται live και στο website tvopen.gr, στο κανάλι του OPEN στο youtube και στη σελίδα του OPEN στο facebook.

-«Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα»: μετά τη λήξη του εκλογικού μαραθωνίου και μέχρι την έναρξη της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 5.30» τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, θα μεταδίδονται τα αποτελέσματα των εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών.
#OPENekloges
Εδώ χτυπάει η καρδιά των εκλογών

*Στο νέο site του OPEN tvopen.gr μπορείτε να βλέπετε live όλα τα ενημερωτικά προγράμματα, αλλά και on demand, επεισόδια και αποσπάσματα από εκπομπές που έχουν προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό.

Hellas Journal

Η επισκόπηση των κυπριακών εφημερίδων της Παρασκευής: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: