Στο λιμάνι του Βόλου το περίφημο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο “Club Med 2”

To “Club Med 2” μεταφέρει 303 επιβάτες, έχει 219 μέλη πληρώματος και προσφέρει κυκλικές κρουαζιέρες στο Αιγαίο. ΑΠΕ- ΜΠΕ




Το υπό γαλλική σημαία, περίφημο κρουαζιερόπλοιο-ιστιοφόρο “Club Med 2” κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου.

Εκατοντάδες γαλλόφωνοι τουρίστες, Γάλλοι, Ελβετοί και Βέλγοι επιβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο για να επισκεφθούν και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

  • Λόγω της ιδιαιτερότητάς του, αφού είναι και τετρακάταρτο ιστιοφόρο, μπορεί να ταξιδεύει και με τα πανιά του ανοιχτά. Μεταφέρει 303 επιβάτες, έχει 219 μέλη πληρώματος και προσφέρει κυκλικές κρουαζιέρες στο Αιγαίο καταπλέοντας σε ελληνικά νησιά και πόλεις με τουριστικό ενδιαφέρον.

Η πλειονότητα των επιβατών ,από το πρωί κινείται στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, καθώς και τα φημισμένα χωριά του Πηλίου.

  • Το κρουαζιερόπλοιο “Club Med 2” κατέπλευσε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας προερχόμενο από τη Σκιάθο, όπου κατέπλευσε χθες αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού από τους χιλιάδες τουρίστες του νησιού.

Οι επιβάτες έβγαιναν στην παραλία της Σκιάθου με ταχύπλοα σκάφη και κατά την ολοήμερη παραμονή του κρουαζιερόπλοιου επισκέφθηκαν τις φημισμένες Κουκουναριές, την παλιά πόλη της Σκιάθου, το Κάστρο, αλλά και τη Μονή της Ευαγγελίστριας, υπό την καθοδήγηση και μέριμνα της “Dolphin Skiathos”.

  • Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέκος Ευσταθίου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη δημιουργίας λιμενικών υποδομών στο νησί, αφού δεν υπάρχουν δυνατότητες προσέγγισης μεγάλων πλοίων, ακόμα και επιβατικών, αλλά και την επί δεκαετίες υπόσχεση για δημιουργίας μαρίνας στο νησί.

Το κρουαζιερόπλοιο “Club Med 2” μετά τα λιμάνια της Σκιάθου και του Βόλου και την ολοήμερη διαμονή του, θα προσεγγίσει και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγκλονιστικό οδοιπορικό στο Μάτι: Ένα χρόνο μετά, μας πληγώνει περισσότερο [video, gallery]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: