Σε κρίσιμο σημείο για το Κυπριακό η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο, λέει ο Παπαδόπουλος

File Photo: Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος. ΚΥΠΕ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΙΩΤΗΣ




Επίσκεψη που έρχεται σε ένα πολύ κρίσιμο και κομβικό σημείο για το Κυπριακό χαρακτήρισε την αυριανή επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις στην Πενταλιά της Πάφου μετά το πέρας του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας που τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Στυλιανού ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως “οφείλουμε να καλωσορίσουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Κύπρο”, γιατί, όπως εκτίμησε,” αυτή η επίσκεψη έρχεται σε ένα πολύ κρίσιμο και κομβικό σημείο για το Κυπριακό”.

  • Όπου, όπως εξήγησε, από την μία έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα παρατεταμένο αδιέξοδο σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, αλλά και από την άλλη αντιμετωπίζουμε μια όλο και περισσότερο κλιμακούμενη τούρκικη επεκτατικότητα, αλλά και επιθετικότητα στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και αλλού.

Είναι για αυτό ακριβώς το λόγο , συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος, που θα πρέπει Αθήνα και Λευκωσία να συνεργαστούν, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτές τις τούρκικες μεθοδεύσεις αλλά και να βρούμε μαζί τους τρόπους να υπερασπιστούμε σήμερα τα εθνικά μας συμφέροντα, τα εθνικά μας δίκαια, γιατί είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Επεσήμανε ακόμη πως πρέπει να σταλούν τα σωστά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε απειλές βίας αλλά και επιθετικότητας και επεκτατικότητας, κατέληξε.

ΚΥΠΕ – Κική Περικλέους
ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 28/07/2019

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 29 και 30 Ιουλίου στην Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: