Σε έκτακτη ανάγκη Λάρισα, Αιτωλοακαρνανία, Ροδόπη και Ξάνθη λόγω καιρικών φαινομένων

File Photo: Ξεριζωμένο δέντρο μετά από τη σφοδρή κακοκαιρία που ξέσπασε αργά τη νύχτα, στη Νέα Πλάγια, Χαλκιδική. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας περιοχές της Λάρισας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ροδόπης και της Ξάνθης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 10, 11 και 14 Ιουλίου 2019.

  • Οι περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η Δημοτική Κοινότητα Τυρνάβου, η Τοπική Κοινότητα Αργυροπουλίου, η Τοπική Κοινότητα Δένδρων, η Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα και η Τοπική Κοινότητα Δελερίων της Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου και η Δημοτική Κοινότητα Ναυπακτίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Δημοτική Ενότητα Μαρωνείας και Σαπών, η Δημοτική Ενότητα Ιάσμου της Π.Ε. Ροδόπης και η Δημοτική Ενότητα Μύκης της Π.Ε. Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
17/07/2019

Καλώς ήρθες φθινόπωρο: Βροχές, καταιγίδες, πτώση θερμοκρασίας και 7 μποφόρ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal