Σε δημοπρασία η ερωτική επιστολή του Τούπακ Σακούρ στη Μαντόνα παρά την νομική μάχη

File Photo: Η Μαντόνα έκανε γνωστό πως προσβλήθηκε από κορωναϊό τον Φεβρουάριο, στο Παρίσι. PA, FRANCK ROBICHON
Η πώληση της διαβόητης ερωτικής επιστολής προς την Μαντόνα από τον ράπερ Τούπακ Σακούρ βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και χρόνια.

H ποπ σταρ προσπαθεί να μπλοκάρει μέσω της δικαστικής οδού την δημοπράτηση της επιστολής.

  • Η υπόθεση τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς η τιμή της έχει εκτοξευθεί και σε περίπτωση πώλησης της θα κοστίζει μία ολόκληρη περιουσία.

Ο ράπερ έγραψε την επιστολή χωρισμού όταν ήταν στη φυλακή και το χειρόγραφο, υπογεγραμμένο σημείωμα βγαίνει σε δημοπρασία μέσω της εταιρείας αναμνηστικών Gotta Have Rock & Roll… με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια, ενώ υπολογίζεται η τελική τιμή τη ερωτικής επιστολής να φτάσει τις 300.000 δολάρια.

Στο τριών σελίδων σημείωμα χωρισμού ο Πακ ομολογεί ότι χώρισε με την Μαντόνα επειδή είναι… λευκή.

  • Η Μαντόνα έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της πρώην συνεργάτιδας και φίλης της Νταρλίν Λατζ ώστε να εμποδίσει την πώληση ωστόσο η μήνυσή της απορρίφθηκε από τον δικαστή που την εξέτασε κι έτσι η Λατζ πώλησε την επιστολή στον ηλεκτρονικό οίκο δημοπρασιών.
  • Η νομική μάχη δεν τελείωσε εκεί, διότι η Μαντόνα άσκησε έφεση… αλλά μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε πως η δημοπρασία της επιστολής θα γίνει και η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου.

Μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα δοθεί στον breastcancer.org, καθώς η Νταρλίν έχει επιζήσει από τον καρκίνο του μαστού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τουρίστας στην Σαρδηνία σώθηκε από τον Ιταλό ολυμπιονίκη κολύμβησης, Φιλίπο Μανίνι [εικόνα]

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal