“Κάλπασε” στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ιππασίας με έξι μετάλλια η Εθνική ομάδα

Έξι μετάλλια κατέκτησε η Εθνική ομάδα ιππικής δεξιοτεχνίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Πηγή Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας




Έξι μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, τρία ασημένια και ένα χάλκινο, κατέκτησε η Εθνική ομάδα ιππικής δεξιοτεχνίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Λίπιτσα της Σλοβενίας.

  • Στην Κατηγορία Ενηλίκων, στο ατομικό Αγώνισμα η φετινή πρωταθλήτρια Κέλλυ Σκλαβούνου αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Βαλκανιονίκης στο freestyle με μουσική.

Στο Ομαδικό αγώνισμα οι Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas, Αντωνία Τσαμάνδουρα με την Hope for the Future και Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον Flavio Go κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

  • Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων η Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα.

Στην Κατηγορία Εφήβων στο ατομικό αγώνισμα το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ελένη Ρέτσου επίσης στο αγώνισμα freestyle, ενώ στο Ομαδικό οι Ελένη Ρέτσου με την Fairytale, Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Luxemburg, Δέσποινα Σιδηρά με τον Windsor και Ναταλία Φραγκιαδάκη με την Desteny πήραν το ασημένιο μετάλλιο.

Στην Κατηγορία Παίδων στο Ομαδικό αγώνισμα, οι Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Dangast, Κορίνα Γαγάνη με τον Boy Altena, Ιζαμπέλλα Ατσαλάκη με τον Nikos και Ελένη Ιωάννου με τον Ripley 2 πήραν το ασημένιο μετάλλιο. Στο Ατομικό αγώνισμα καλύτερη από Ελληνικής πλευράς ήταν η 4η θέση της Ιζαμπέλλα Ατσαλάκη με τον Nikos.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με Μάρα αλλά χωρίς Πετρούνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: