Η Φώφη Γεννηματά στην Κρήτη. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΛ, STR

Ψήφο στο ΚΙΝΑΛ για να γίνει το κόμμα-ρυθμιστής, ζήτησε η Φώφη Γεννηματά από τα Χανιά

Τους πολίτες να «συναντηθούν» με το Κίνημα Αλλαγής στις κάλπες τις 7ης Ιουλίου κάλεσε, από τα Χανιά, όπου βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά που ενώνουν τόσα χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Ο σχεδιασμός τους για λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, ξεκίνησε από το 1989 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου.

Και τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και της κυβέρνησής της από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση.

Τους πρόδωσε όμως ο κ. Γιούνκερ, που είπε όλη την αλήθεια. Τώρα τσακώνονται για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι και οι δύο παρέδωσαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Τους πρόδωσε η επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον κ. Μπους που την έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετά και με τους δύο.

Τώρα ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής. Την πατριωτική δύναμη, τη δύναμη σταθερότητας, το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της Δεξιάς και τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος.

Η κ. Γεννηματά περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες. Συνοδευόταν από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Λίτσα Κουρουπάκη, Κώστα Μουντάκη, Αντωνία Μιχελάκη, Νίκο Ντερμανάκη και Γιώργο Πουλιδάκη, από τον συντονιστή του προεκλογικού αγώνα του κόμματος για την περιοχή, Απόστολο Βουλγαράκη, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment on "Ψήφο στο ΚΙΝΑΛ για να γίνει το κόμμα-ρυθμιστής, ζήτησε η Φώφη Γεννηματά από τα Χανιά"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*