Προς πώληση το “Beethoven”, το σκάφος του Ραφαέλ Ναδάλ έναντι 2,6 εκατ. ευρώ [εικόνες]

File Photo: Προς πώληση το πολυφωτογραφημένο γιοτ του Ραφαέλ Ναδάλ. EPA, WILL OLIVER
Ο σούπερσταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ έχει θέσει προς πώληση το πολυφωτογραφημένο γιοτ του, 23,05 μέτρων, έναντι 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισπανός αθλητής αγόρασε το Mitsubishi MCY 76, το 2016, και το ονόμασε “Beethoven” λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική.

Το σκάφος κατασκευάστηκε από τη Monte Carlo Yachts και έχει μέγιστη ταχύτητα 31 κόμβων την ώρα.

Σύμφωνα με την Camper & Nicholsons που ανέλαβε την πώληση του “Beethoven” το σκάφος διατίθεται σε άριστη κατάσταση με πολύ λίγες ώρες πλεύσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Domingo en familia?!family Sunday!?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal) στις

Το εσωτερικό και το εξωτερικό σχεδιάστηκαν από τη βραβευμένη Nuvolari Lenard. Στο εσωτερικό που προσφέρει την άνεση κατοικίας κυριαρχεί η ουδέτερη χρωματική παλέτα. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ ατόμων στις τέσσερις καμπίνες, μία master suite, μία VIP suite και δύο δίκλινες καμπίνες.

Ο θρύλος του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ είχε δηλώσει για το ναυπηγημένο στην Ιταλία MCY 76: “Το να είμαι εν πλω στο MCY 76 μου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγω όταν θέλω να ξεφύγω. Έχω το σκάφος σε απόσταση ενός λεπτού από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, έτσι σε κάθε στιγμή που αισθάνομαι ελεύθερος να πω καλά, θα πάω και θα επιστρέψω αύριο. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσω”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι διάσημοι “ψηφίζουν” ελληνικά νησιά για διακοπές: Στην Ελλάδα Τζένερ, Μπόνο, Κλάπτον

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal