Προετοιμασία με τέσσερα φιλικά για τον ΠΑΟΚ: Η πρεμιέρα του Φερέϊρα στην Θεσσαλονίκη

File Photo: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερέϊρα. Πηγή @PAOK_FC




Μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου που έδωσε ο τεχνικός Αμπελ Φερέϊρα στους παίκτες του, σήμερα αυτοί επιστρέφουν, στη Νέα Μεσήμβρια για το ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, εν όψει μάλιστα και της εισόδου του στις υποχρεώσεις των ευρωπαϊκών αγώνων.

  • Η ομάδα θα προπονηθεί στη Θεσσαλονίκη, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα αναχωρήσει για το ουσιαστικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, στο Χορστ, όπου θα δώσει και το δεύτερο «πακέτο» φιλικών της. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 20 του μήνα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την βελγική Σεντ Τρουίντεν, στις 23 την Άντερλεχτ και στις 27 την Αλ Ταβόν (ένα γκρουπ) και τη Φορτούνα Σιτάρντ (ένα άλλο γκρουπ).

Ολοι οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από την μίνι άδεια που πήραν από το Σάββατο και το απόγευμα θα επιστρέψει και ο προπονητής κ. Φερέϊρα που για δυο ημέρες ταξίδευσε στην πατρίδα του την Πορτογαλία. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, θα κάνει με την επιστροφή του και την πρώτη του γνωριμία με τις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, που θα γνωρίσει για πρώτη φορά αφού στο πρώτο σκέλος της προετοιμασίας μετέβη απευθείας στην Ολλανδία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρεμιέρα με το δεξί στο Παγκόσμιο της Γκουανγκζού για την εθνική ομάδα πόλο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: