Όταν τα πρακτορεία Reuters και ΤΑΣΣ αντιγράφουν την ιστοσελίδα μας Hellas Journal

File Photo: Ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην άιθουσα ενημέρωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Photo by Ron Przysucha




Καμία φορά χρειάζεται «να ευλογούμε τα γένια μας», διότι δεν μας χαρίζεται τίποτα, όλα τα κάνουμε μόνοι μας σε τούτη την ιστοσελίδα. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς, κυρίως προς την αλήθεια.

Το  πρακτορείο Reuters χθες, και το πρακτορείο ΤΑΣΣ σήμερα, δημοσίευσαν τη δήλωση που έκανε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ιστοσελίδα μας και δημοσιεύσαμε στις 2 Ιουλίου.

Η ιστοσελίδα μας, ως γνωστό, είναι διαπιστευμένη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Πόσα ελληνικά μέσα ενημέρωσης μπορούν να το πουν αυτό;

Η δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προκλήθηκε από ερωτήσεις της Hellas Journal. Σχετική δήλωση στην ιστοσελίδα μας έκανε και ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Δεν θα αλλάξουμε, θα συνεχίσουμε έτσι…

Βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να χάσουμε διαφημίσεις επειδή οι ειδήσεις μας ενόχλησαν μία διαφημιστική εταιρεία. Μία άλλη μας έκοψε από παντού επειδή δημοσιεύουμε αρνητικά κείμενα για τον κ. Κώστα Σημίτη. Και βεβαίως η πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα έδωσε εντολή σε εταιρεία που ελέγχεται από το Βερολίνο να μην διαφημίζεται.

Δεν κλείσαμε. Εδώ είμαστε και εδώ θα παραμείνουμε…

HELLAS JOURNAL

Βασικό στοίχημα της 7ης Ιουλίου: Να μην μπει στη Βουλή η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: