Όργιο προσβολών Ακσενέρ: Στο πλευρό Ερντογάν εναντίον Ελλάδας, Κύπρου, ΕΕ για ΑΟΖ και νησιά

File Photo: Η επικεφαλής του Καλού Κόμματος (IYI Party) Μεράλ Ακσενέρ (Α) χαιρετά τους υποστηρικτές της σε συνέδριο του κόμματος, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. EPA, TOLGA BOZOGLU




Ανοικτά στο πλευρό του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της κυβέρνησής του στάθηκε η ηγέτιδα του “Καλού Κόμματος” αναφορικά με τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου, κατά την διάρκεια ομιλίας της στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της.

  • Δηλώνουμε ότι στο θέμα της Ανατολικής Μεσογείου στηρίζουμε την (τουρκική) κυβέρνηση”, δήλωσε η Μεράλ Ακσενέρ. Και πρόσθεσε ότι οι εργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο είναι δικαίωμα της Τουρκίας.
  • “Δεν χρησιμοποιήσατε το δικαίωμα βέτο σας στους Ε/Κ. Δεν ξεχάσαμε αυτά που κάνατε στον μακαρίτη Ντενκτάς, κ. Ερντογάν. Όταν οι Έλληνες στρατιώτες έκαναν σούβλες κάτω από τη μύτη μας στα νησιά, παρακολουθούσατε. Είναι δυνατόν να υπερασπιστείς τη θάλασσα εγκαταλείποντας τα νησιά;” είπε η Μεράλ Ακσενέρ.

Η ηγέτης του “Καλού Κόμματος” ανέφερε: “Αλλά για την Ευρώπη η οποία έλαβε απόφαση για κυρώσεις έχουμε δύο πράγματα να πούμε: Δεν ντρέπεστε να κάνετε πλάτες για τον βιασμό των δικαιωμάτων του τουρκικού λαού; Δεν ντρέπεστε να μην λέτε ‘τέρμα’ στην “κακομάθεια” της Ελλάδας και την Ε/κ πλευράς;”.

ΚΥΠΕ
17/07/2019

Οι αποδείξεις των παράνομων γεωτρήσεων: Στα ανοικτά της Καρπασίας το Γιαβούζ [photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: